Megcsinálom az A Streckét - csakazértis...

A Strecke - csakazértis

A Strecke - csakazértis

2011 - szárnybontogatás

2016. június 24. - Bakó Csaba

A következő évben, 2011-ben a Szilvásvárad Maratonnal kezdtük, és már a Hosszú távon mentünk.   A végén mi voltunk az utolsó befutók, akik az időmérő ponthoz még éppen időben beértek. Az utánunk jövőket már kiállították.

Aztán miután Attila barátunk már járt Salzkammergut Trophy-n és elmesélte az ott szerzett élményeit, egy hirtelen ötlettől vezérelve elhatároztuk, hogy az idén mi is kimegyünk és megpróbáljuk a B Távot megcsinálni.  

A B táv  elsőre sikerült is,   annak ellenére, hogy a felszerelésünk akkor még igen hiányos volt.   Az én időm 10:40 körül volt,   ami a 12 órás szintidőhöz képest egészen jónak tűnt akkor.

A Salzkammergut Trophy-ba viszont végérvényesen beleszerettem :-)   A környék, a hangulat, a pálya  együtt megtette a magáét.

A bejegyzés trackback címe:

https://a-strecke-csakazertis.blog.hu/api/trackback/id/tr818837280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása